2011-04-25





BELGŲ BELGAS

toks jausmas, kad tuoj kanors nužudysiu dsjkgahsdjghsdhguhųuipggggfbhcxb, vėl dreba rankos ir dėja turiu prisiminti tą jausmą, apie kurį dėkuidievui jau tiek laiko buvau visiškai pamiršusi. vienas žodis arba prisilietimas ir betkoks daiktas esantis šalia skristų pro langą/į sieną/kamnors į veidą. prisiekiu! nemoku papasakoti kiek visko pikto dabar yra viduje ir kiek mažai trūksta, kad susprogčiau ir susprogdinčiau viską aplinkui.




oficialiai pasižadu sau, kad daugiau niekada, NIEKADA GYVENIME, nekartosiu šitos klaidos.



pabaigsiu klausytis bilės, kuri bent kažkiek nuramina ir  eisiu į mišką išsirėkti.
ačiū už dėmesį

2011-04-22

Lord Knows Best

jei ir toliau varysiu tokiu greičiu, greitai sakysit "labas" mano antkapiui.





o šiaip labai trūksta ir noriu visko kitaip

http://www.youtube.com/watch?v=c1npX5-CP0A&feature=related











2011-04-10

ŠLEPETĖS

   retai kada atsiras tokios, kurias nešiosi iki gyvenimo galo (na nebent tau devyniasdešimt penki, bet ir tai, tada jos jau beveik nenaudojamos). asmeniškai man, nusipirkus naujas gražias šlepetes, kurį laiką yra kažkoks pasididžiavimo jausmas, norisi jas visiem parodyti, devėti kiekvieną minutę ir taip toliau. gali pirkti kokybiškas, brangias patogias šlepetes, kurias nešiosi ilgai ir net joms susidevėjus, visada atsiminsi, kokios buvo fainos ir pirkadamas naujas,dairysies panašių į pastarasias. tik bėda ta, kad tokių reikia labai ilgai ieškoti, ir tai, dažniausiai randi ant svetimų pėdų.
  buna, kad prie šlepečių, nesvarbu kokių, pripranti taip smarkiai, kad negali prisiversti pakeistų senųjų, atrodo jau sulipusių su tavo kojomis, į kad ir pačias geriausias naujas. jos šildo, saugo pėdas nuo įvairių aplinkos pavojų, kartais pasimeta, bet visada atisranda tuomet, kai labiausiai reikia.
   žinoma, gali nusipirkti pigias šlepetes maximOje ir pasidžiaugti jomis kelias dienas, kol nukris padas arba per priekį išlys pirštas. tada vėl pirkti naujas. ir vėl. ir vėl. ir vėl. taip galėsi sukaupti milžinišką kolekciją nepraktiškų, bet kartais labai gražių šliurių (tokiu atveju dažniausiai po kurio laiko pradedi gailėtis išmestų pinigų).
su vienom jausies nuostabiausias pasaulyje net būdamas plikas, ar uzsimoves bulviu maisa, o kitoms reikia ypatingu salygu (pvz rastais ismarginto mociutes megzto megztinio).


    aš vaikštau basa.

















  .

2011-04-07



įsimylėjau iš naujo

2011-04-02

LMV

pasiduodu.
e, ieškok bilietų į maskvą, aš jau kraunuos daiktus. ir man patinka, kad supranti mane iš vieno žodžio.





2011-04-01

white horse








kažkokia nesamonė